Site2impress Webdesign Barendrecht

Waarom een Website?

Bijna iedereen is tegenwoordig actief op het internet en zoekt naar informatie over producten en diensten. Met een website bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zichtbaar en bereikbaar voor potentiƫle klanten.
Zij gaan gericht op zoek naar uw product of dienst.

U bent altijd en overal bereikbaar!

Dit betekent veel aandacht voor uw product en onderneming. Voor veel mensen is een website een lage drempel om uw product of dienst te bekijken en contact op te nemen via email of een contactformulier. Met behulp van statistieken kunt u het aantal bezoekers van uw website bijhouden en krijgt u inzicht welke pagina's van uw website veel interesse opwekken en daar op in spelen met uw marketingstrategie.

Responsive als standaard?

De manier waarop mensen toegang tot het internet hebben is aan het veranderen, we zien nu dat meer dan 50% van het verkeer vanaf mobiele apparaten gegenereerd wordt. Responsive sites zijn niet langer een bijzaak. De mobiele ervaring is minstens zo belangrijk als de desktop ervaring. Dat is waarom, indien het ontwerp van de website zich ertoe leent, we deze als een responsive site kunnen maken zodat deze werkt in alle schermformaten.

U heeft op een website veel meer ruimte om uw bedrijf te presenteren, dan in een advertentie in de papieren media. Ook is er meer mogelijk zoals kleurenfoto's, animaties, videofilmpjes en geluiden.

Een website is een investering, maar wel een investering die zichzelf terugverdient.