Site2impress Webdesign Barendrecht

Social Media

socialmediaDoor gebruik te maken van Social Media vergroot u de online aanwezigheid van uw onderneming of vereniging. Door het bereik van uw merk of product te vergroten, zullen consumenten uw merk- of productnaam eerder herkennen en zal de naam blijven hangen.

In veel branches geldt: 'stilstand is achteruitgang'. De komst van social media heeft de marketing voorgoed veranderd. Het Internet is onderhevig aan veranderingen en het is van belang om deze als bedrijf op te volgen.
Social media is inmiddels volwassen aan het worden en als uw bedrijf innovatief wil blijven ondernemen is aanwezigheid op social media een pré.

Het social media netwerk van consumenten heeft een aanzienlijke invloed op het koopgedrag. Consumenten die merken op social media volgen, kopen die producten vaker en bevelen deze vaker binnen het eigen netwerk aan.

Het is goed om in geplaatste berichten een link te maken naar de website van uw onderneming. Door plaatsing van regelmatige updates met een link op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram kunt u via 'clicks' extra traffic op de website genereren. Inkomende links zijn verder een erg belangrijke factor in de zoekmachine rankings.

Social Media is allang niet meer alleen voor de fun. Het vermelden van social media op uw website heeft wel degelijk een toegevoegde waarde voor uw onderneming of vereniging.